Categorii

Maxiven 20cp Biosooft Italia

Maxiven 20cp Biosooft Italia
Producator: biosooft
Puncte de loialitate: 0
Disponibilitate: 10
Preț: Lei55,00

Maxiven contine o asociere rationala de componenti naturali cu activitate vasoprotectoare,hemoreologica antiedematoasa si antioxidanta.

Extractul de Ginkgo biloba constituie o sursa pretioasa de componenti biologici cu actiune sinergica.Terpenoidele si flavonoidele au mecanisme diferite de actiune ,dar impreuna au efect sinergic in mentinerea fluiditatii sangelui in limite normale,determinand cresterea fluxului sanguin in vasele mici.Extractul de Ginkgo biloba creste de asemenea fluxul sanguin ocular.In multe studii s-a demonstrat ca are efect neuroprotector.Ginkgo biloba impreuna cu vitamina E si vitamina C pot neutraliza radicalii liberi si sunt considerati antioxidanti activi,capabili sa protejeze integritatea vaselor si structura celulelor impotriva distrugerilor oxidative(efect antioxidant).
Extractul de pin maritim contine substante active(oligomeri proantociancianidolici) cu rol in protejarea peretelui vaselor mici ,crescandu-le tonusul si rezistenta.Oligomerii proantocianidolici contribuie la normalizarea permeabilitatii capilare si protectia colagenului din peretele vaselor(efect vasoprotector).Substantele continute in extractul de pin maritim reduc distrugerile oxidative cauzate da radicalii liberi la nivelul membranei celulare si ADN-ului si protejeaza lipidele celulare impotriva peroxidarii.
Rutinul,prin derivatii sai,determina efecte protective asupra vaselor mici ,atat asupra tesutului endotelial cat si a celui perivascular.Imbunatateste functionalitatea celulelor endoteliale si  creste eliberarea substantelor fibrinolitice.
Centella moduleaza productia de colagen care intareste peretele vascular,sustine functia de fibrinoliza perivasculara ,imbunatatind schimburile metabolice si trofismul celuar.Centella si rutinul contribuie sinergic la protectia endoteliului si a structurii de legatura din vasele mici determinand cresterea rezistentei,elasticitatii si tonusului peretelui capilar,imbunatatind astfel  microcirculatia.
Gratie activitatii proteolitice,bromelina din extractul de ananas rupe proteinele mari in fragmente mici care retin lichidul interstitial,adera de endoteliul capilar si reduc permeabilitatea.Aceasta activitate faciliteaza resorbtia edemelor.

Indicatii:
Este indicat in cazul cresterii necesarului sau in cazul unui aport scazut prin dieta a substantelor componente.Maxiven este util pentru imbunatatirea microcirculatiei in cazurile de crestere a fragilitatii si permeabilitatii capilare,prezenta edemelor vasculare sau cand nevoile de aparare ale organismului impotriva efectelor oxidative ale radicalilor liberi,cresc.Aceste situatii sunt frecvent in patologia vasculara a retinei,cum ar fi retinopatia diabetica si trombozele venoase.

Compozitie/capsula: extract de Ginkgo biloba 130mg,extract de pin maritim 50mg,rutin 30mg,extract de Centella asiatica 60mg,pudra de ananas 30mg,vitamina E 10mg,vitamina C 60mg.

Administrare: o capsula pe zi inghitita cu apa,pe stomacul gol.

Interactiuni: Ginkgo biloba are efect sinergic cand este administrat cu unele anticoagulante si antiagregante plachetare,de aceea cereti sfatul medicului inainte de folosire.

Prezentare: Cutie cu 20 de capsule;

Producator: Biosooft Italia

Scrie un comentariu

Numele dumneavoastră:


Comentariul dumneavoastră: Notă: codul HTML nu este interpretat!

Evaluare: Rău            Bun

Introduceți codul din căsuța alăturată:
creativegia.ro